Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Genmist hevítőrudak

Ön még mindig cigarettát használ? 
Esetleg áttért már a dohányhevítős termékekre, de a dohány még mindig hangsúlyosan jelen van mindennapjaiban? 


Próbálja ki a Genmist hevítőrudakat és váltson szinte észrevétlenül kevésbé káros alternatívára!

A Genmist hevítőrudak ugyanúgy működnek, mint a heets termékek azzal a különbséggel, hogy ezek a rudak 100%-ban dohánymentesek. Bennük a dohányt tealevél helyettesíti, így mentesek minden olyan egészségkárosító anyagtól, amely a dohánytermékekben megtalálható. 

A Genmist hevítőrudak között találhat nikotinos és nikotinmentes termékeket is. A nikotinmentes termékek értelemszerűen nem tartalmaznak nikotint, míg a nikotinos termékek nikotin só formájában tartalmaznak 2 mg nikotint. A nikotin só ugyanúgy a dohánylevélből kerül kinyerésre, mint a nikotin maga, azonban a speciális kémiai folyamat során a kristályossá váló anyag használata kevésbé irritálja a torkot, mint a hagyományos formájú nikotin. 

A Genmist hevítőrudak jelentős ártalomcsökkentő hatással bírnak. Használatukkal egészségesebben élheti mindennapjait, akkor is, ha a nikotinos, akkor is ha a nikotinmentes termékvváltozatokat választja. 

A márka termékei között különböző aromák közül válogathat, úgy mint például: mentol, áfonya, citrom, kávé vagy az egészen különleges fahéj aroma.

A Genmist ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb hevítőrúd márka. 
Próbálja ki és nem fog csalódni!
Rendezés:

Mit érdemes még tudni a Genmist hevítőrudakról? 

 

A Genmsit hevítőrudak ideálisak lehetnek, ha szeretne leszokni a dohányzásról. 
A termékek között találhat nikotinsóval dúsított és nikotinmentes termékeket is. 

Ha most kezdi a leszokást, javasoljuk, hogy először a nikotinos termékeket próbálja ki. 
A nikotinos Genmist hevítőrudak nikotin só formájában tartalmaznak nikotint. Ennek köszönhetően nem kell egyik napról a másikra, hirtelen megvonnia magától a nikotint. 
A nikotin sóról érdemes tudni, hogy ugyanúgy a dohánylevélből származik, mint a hagyományos nikotin, egy speciális kémiai folyamat révén tudják kinyerni a dohányból. 
Előnye a hagyományos nikotinnal szemben, hogy jóval kevésbé irritálja a torkot, így használata sokkal kellemesebb, mint például a hagyományos, vagy az elektromos cigarettáké. 

Mitől lehet egy nikotinos termék egészségesebb, mint a hagyományos dohánytermékek? 

A dohánytermékekben elsősorban a dohány és annak égetése az, ami a legnagyobb egészségkárosító hatást jelenti. A dohányból égetés során kiáramló kémiai anyagok súlyos betegségeket, köztük rákot is okozhatnak. Ezzel szemben a nikotin sót tartalmazó hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt, így ezektől a számos egészségkárosító anyagtól mentesek. 
A nikotinsó, valamint a nikotin önmagában jóval kevésbé káros, mint a dohány, legnagyobb veszélyét a függőség jelenti, azonban önmagában rákkeltő hatása például nincs . 

Ha a leszokás útján már előrébb jár, vagy szeretne határozottabb lépést előre tenni, javasoljuk a Genmist hevítőrudak nikotinmentes változatait. A nikotinmentes termékek ugyanolyan kellemes használati élményt nyújtanak, azzal a különbséggel, hogy egyáltalán, semmilyen formában nem tartalmaznak nikotint.