Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEABAL HEVÍTŐRUDAK AROMAGOLYÓVAL

A Heabal hevítőrudak különleges ízekkel csábítják a hevítőrudak, heets termékek használóit. 

12 különleges aroma, dohány- és nikotinmentesen, füst nélkül! 

A Heabal hevítőrudak aromagolyóval vannak ellátva, melyet elpattintva csalogathatja elő belőlük a különleges ízeket. Ha a klasszikus ízek kedvelője, dönthet úgy, hogy nem pattintja el az aromagolyót, ebben az esetben egy klasszikus original aromát élvezhet. Ha pedig ínyenc hangulatában van, egyetlen mozdulattal elpattinthatja az aromakapszulát, melyből rögtön felszabadulnak az izgalmas ízek. A frissen őrült kávé, vagy az édes gyümölcsös ízek vonzzák jobban? A Heabal termékei között mindkettőre bőségesen találhat kínálatot. 

 

Figyelem: A HEABAL TERMÉKEKET ÉRDEMES OLYAN KÉSZÜLÉKKEL HASZNÁLNI, MELYEKNÉL LEHET ÁLLÍTANI A HŐFOKOT. A HEABAL TERMÉKEKNÉL A LEGJOBB HŐFOK A 250, MELY ESETBEN AZ IDŐNKÉNT ELFOLYÓ AROMAGOLYÓBAN LÉVŐ FOLYADÉK NEM ÉG RÁ A HEVÍTŐ PÁLCÁRA.

Rendezés:

Heabal pattintós hevítőrudak

 

A Heabal hevítőrudak pattintós aromagolyókkal vannak ellátva. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a különböző aromájú termékek ízeit pattintással tudod előhívni, amikor csak kedvet kapsz hozzá. 
Ha tehát original formájában szeretnéd kiélvezni a hevítőrudat, ne pattintsd el az aromakapszulát. Ha viszont szükségét érzed egy kis plusz kényeztetésnek, egyetlen pattintással aktiválni tudod az aromagolyót, mely így különleges, intenzív ízt ad a hevítőpálcának. 

Próbáld ki a legkülönfélébb ízeket és válaszd ki új kedvencedet!