Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER hevítőrudak

A Healcier hevítőrudak azzal a céllal jöttek létre, hogy megszüntessék a dohányzás káros hatásait azáltal, hogy tökéletes, ártalomcsökkentő alternatívát kínálnak a dohánytermékek használóinak. 

A Healcier hevítőrudak úgy adják vissza a cigarettázás élményét, hogy közben egyáltalán nem tartalmaznak sem dohányt, sem pedig nikotint. Az élmény mégis szinte azonos a heets termékek, vagy a cigaretták használatával. 

A Healcier dohánymentes és nikotinmentes tulajdonságai által a jelenleg létező legkellemesebb és leginnovatívabb ártalomcsökkentő és elszokást támogató termék. 

Használatához hevítőkészülék szükséges, melyből következik, hogy alkalmazása során ráadásul még füst sem keletkezik. A dohányzás során a legtöbb káros anyag az égés során, a füstön keresztül jut be a szervezetbe. A Healcier hevítőrudak használata során ezzel szemben még csak nem is keletkezik füst. Így maximalizálják a dohányzáshelyettesítőkkel elérhető ártalomcsökkentést. 

Mindezt úgy, hogy rendkívül kellemes használatot tesznek lehetővé különféle aromáik által. 


Rendeljen termékeinkből még ma és kezdjen el egészségesebben élni már holnaptól!

Rendezés:

Healcier hevítőrudak az egészségesebb füstölésért

A Healcier hevítőrudak szinte 100%-ban képesek visszaadni a dohányzás élményét, anélkül, hogy annak főbb egészségkárosító hatásait produkálnák. 

A dohányzás pozitív hatásait (amelyet nem is maga a dohány, sokkal inkább a rutinná vált mozdulatsor idéz elő) azonban ugyanúgy képes kifejteni. Így például hasonlóan csökkenti a stresszt és megelőzi a dohányzás hirtelen abbahagyásával járó gyakori súlyfelesleg kialakulását is. 

A Healcier termékekben dohány helyett úgynevezett Teabacco töltőanyag található, melynek alapja a teafű. A Teabacco nem tartalmaz nikotint, sem pedig kátrányt. Íze különösebb ízesítés nélkül a cigarettához hasonlóan füstös. 

A hagyományos íz mellett azonban különböző ízesített változatok is elérhetők, ilyen például a közkedvelt áfonya, a frissítő citrom és mentol, vagy a különlegesebb narancs, vagy kávé aromák. 

Próbálja ki a Healcier népszerű termékeit és válassza ki új kedvencét!