Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nikotinmentes hevítőrúd

A nikotinmentes hevítőrúd a cigarettázás élményét szinte 100%-ban visszaadva segít, hogy egészségesebben, függőség nélkül éld mindennapjaidat. 
A nikotinmentes hevítőrudak tealevelet és különböző aromákat tartalmaznak, melyek a hevítőkészülékben használva felhevülve, sűrű gőz formájában szívhatóvá válnak, ezzel lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélkül váltson a dohánytermékekről egészségesebb alternatívára. 

A rutin megtartásával a hevítőrudak ugyanúgy segíthetnek a stressz oldásában, ugyanúgy kéznél vannak, mikor egy kicsit szusszannál, viszont mentesítenek számos egészségkárosító hatás alól téged és közvetlen környezetedet is. 

Nincs füst, nincsenek kellemetlen szagok, nincs a korábbi több ezer káros vegyület, ami az égetéssel a tüdőbe kerülhetne. 

Nikotinmentes hevítőrúd kínálatunkban temérdek aromát találhatsz!
Böngéssz termékeink között, tesztelgesd az ízeket és válaszd ki új kedvencedet!
Rendezés:

A nikotinmentes hevítőrúd lehetőséget teremt, hogy a cigaretta számos egészségkárosító hatásától mentesen élvezhesd a dohányzás élményét. 

Ez a dohány és nikotinmentes alternatíva kellemes aromákkal, füstmentesen teszi lehetővé, hogy fokozatosan és véglegesen leszámolj a cigarettázással. 

Ha tartasz attól, hogy az egyik napról a másikra történő teljes megvonás pótcselekvéseket eredményezne, melyek akár gyakori nassolásban, evésben is realizálódhatnak, a nikotinmentes hevítőrúd ideális választás lehet számodra, hiszen alkalmazásával a dohányzás nyújtotta rutinok megmaradnak, ám jóval kevésbé ártalmas módon. Így nem lesz szükséged pótcselekvések felvételére.

A hevítőrudak dohány helyett tealevelet tartalmaznak, így a dohány égetésével keletkező káros anyagoktól mentesek. 

Természetesen a legjobb, amit egészségedért tehetsz, hogy semmilyen dohányterméket, vagy dohányhelyettesítőt nem használsz. Addig azonban, míg a leszokásban erre a szintre eljutsz, ezek a termékek segítségedre lehetnek.

A hevítőrúd az idei év egyik leginnovatívabb dohányzást helyettesítő, az arról való leszokást támogató eszköze. A hevítőrudak olyan apró, megjelenésükben a cigarettához hasonló kis rudacskák, melyekben dohány helyett különféle szárított gyógynövények, vagy különféle teakeverékek találhatók. A növényi összetevőket elegyítik még különféle aromákkal, így hozva létre az izgalmas ízesítésű termékeket. 
A hevítőrudak önmagukban nem használhatók. Minden esetben hevítőkészülékre van szükség ahhoz, hogy kiélvezhesd használatukat. A magyarországi forgalomban található legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilisek, így például az IQOS készülékekkel is. 

A hevítőrudakat tehát nem kell, sőt nem szabad önmagukban meggyújtani! Ahogyan arra nevük is utal, hevítéses technológia teszi lehetővé az alkalmazást,
A hevítőkészülék ideális hőfokra melegíti a töltetet ahhoz, hogy az sűrű füst-szerű gőz formájában szívhatóvá váljon. Fontos, hogy amit szívni fogsz, az nem füst, pusztán gőz, hiszen égés hiányában a termékek használata nem eredményez füstöt. Így többek között nincsenek kellemetlen szagok, sem pedig passzív dohányzás.

 

 

Gyakori kérdések a nikotinmentes hevítőrudakkal kapcsolatban

 

Mi található a hevítőrudak belsejében?

A hevítőrudakban gyógynövények, vagy a legtöbbször különféle teakeverékek vannak.

Tényleg dohánymentesek ezek a rudak?

Igen. A hevítőrudak minden esetben 100%-ban dohánymentesek.

Legális ezeknek a termékeknek a megvásárlása, online értékesítése?

Igen. Mivel a hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt, jelenleg nem számítanak jövedéki terméknek, így online értékesítésük és megvásárlásuk teljes mértékben jogszerű. 

Milyen ízekben kaphatók a hevítőrudak?

A hevítőrudak webáruházunkban számos különféle aromában elérhetők. Választhatsz gyümölcsös ízek közül, úgy mint például az áfonya, eper, banán, szőlő vagy az alma. De kipróbálhatsz különlegesebb izeket is, mint például az édes vajas keksz, a kávé vagy a mojito aroma.