Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legyen viszonteladó Partnerünk!

Cégünk a hevítőrúd kiskereskedelmi értékesítés mellett, hevítőrúd nagykereskedelmi tevékenységet is folytat. Üzleti partnereink között egyaránt megtalálhatóak online és offline vállalkozások is.

Amennyiben Ön is partnerünk kíván lenni, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és írjon e-mail-t info@heatnotburn.hu-ra.

Nagyker árakat az "ANITA", "TQS", "DARLINGS", "HEALIER", "LEME", "SUNDAY", "MOLIX", "HECCIG", "GENMIST", "LAVIE", HEABAL termékcsaládokra tudunk biztosítani.

Vegyen ki Ön is a részét a világ egyik legnagyobb üzletágából. Akár új vállalkozást indítana, vagy esetleg a már működő vállalkozásába szeretné a termékeket értékesíteni, keressen minket bizalommal, mi minden lehetőséget megadunk, hogy Ön a mi termékeinket forgalmazhassa.

Cégünk csak saját importált terméket értékesít - többek között az "ANITA", "TQS", "DARLINGS", "HEALIER", "LEME", "SUNDAY", "MOLIX", "HECCIG", "GENMIST", "LAVIE", HEABAL brand név alatt futnak. Célunk hogy a jövőben még több kiváló márkát hozzunk be Magyarországra, és még több emberrel ismertessük meg ezeket a fantasztikus dohányzást helyettesítő termékeket.

Cégünk minden támogatást megad Önnek annak érdekében, hogy Ön egy sikeres vállalkozást üzemeltessen. Folyamatosan készítjük újabbnál újabb plakátjainkat, készülnek a termék kínáló display állványok, folyamatosan közzé tesszük legújabb partnereinket a közösségi médiában is. De amennyiben más segítségre is szüksége lenne, keressen minket bátran, biztosan fogunk tudni segíteni.

 
Dobó József
beszerzési és kereskedelmi vezető
tel: +36/20 342 9947
e-mail: info@heatnotburn.hu