Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIXHILL - YAN2 - MOLIX

A Sixhill Yan 2 és a Sixhill Molix termékcsaládot a 2004-ben alapított FirstUnion Group a világ egyik vezető e-cigaretta gyártója hozta létre. A FirstUnion egy csúcstechnológiás vállalat, ahol egy kézben öszpontosul a termék hevítőrúd tervezés, a hevítő készülék tervezés és a minőségbiztosítás is. A vállalat mára már több mint 200 a témakörbe vágó céggel áll üzleti kapcsolatban. Székhelye Shenzhenben, Guangdong tartományban található, a Firstunion öt gyártóbázissal rendelkezik, három Sencsenben, egy Zhongshanban és egy Vietnamban. Több mint 500 000 négyzetméter gyárterület és több mint 5 000 alkalmazott, havonta több mint 80 millió elektronikus cigarettát biztosítanak. A Firstunion termékeit több mint 50 országba és régióba exportálják, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Németországot, Lengyelországot, Japánt, Oroszországot, Magyarországot, Dél-Koreát stb. A FirstUnion világszínvonalú steril, pormentes műhellyel és országosan elismert CNAS laboratóriummal rendelkezik. PhD vezető technológiai kutatóintézetek és több mint 200 mérnök automatizált K+F központja. A SAP intelligens gyártási rendszerével, amely megfelel az olyan nemzetközi minőségi szabványoknak, mint az ISO9001, ISO14001, QC08000 és OHSAS18001, a FirstUnion több mint 2000 engedélyezett szabadalmat szerzett. Mottójuk: „EGÉSZSÉGESEBB ÉLET ÉLVEZÉSE A DOHÁNYZÓK SZÁMÁRA”, Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a világ vezető e-cigaretta OEM/ODM vállalatává váljunk.
GYIK
1. kik vagyunk?
Sixhill, a hnb rendszer új márkája. Anyavállalatunk, a First Union csoport 2004-ben alakult, amely a világ egyik legnagyobb és legkorábbi e-cigaretta beszállítója. A hnb kutatásunk befektetése 2014 óta eléri a milliárd RMB-t, több mint 2000 szabadalom birtokában vagyunk különböző országokban, 161 szabadalom van a hevített dohányra*, különböző területeken vesznek részt, mint például ellenállásfűtés, indukciós fűtési technológia, nem -érintkező fűtéstechnika és tartozékok…

2. Miért minket választ?
16 éves iparági tapasztalattal rendelkezünk, 3 független márkával rendelkezünk, valamint OEM és ODM szolgáltatást nyújtunk számos világhírű márka és vezető nemzetközi e-ciagrette cég számára. 2013-tól kezdtük el a heat nor burn kutatását, mostanáig több mint 200 hevítő készülék projektben vettünk részt dohánycégekkel, arra törekedtünk, hogy az Ön ideális hevített dohány vagy hevített tealevél szakértője legyünk.

3. mit vásárolhat tőlünk?
E-cigaretta, hnb termékek, gyógynövényes hevítőrudak...

4. Milyen fejlett technológiáink vannak?
Háromféle hevítési technológiával rendelkezünk, ellenállásfűtési technológiával, elektromágneses indukciós hevítési technológiával és infravörös hevítési technológiával, szabadalmaztatott technológiánk segít tökéletesen elkerülni a jogsértési problémákat.